Servicii

iWords este despre apropiere, familiaritate și împlinirea nevoilor reale ale consumatorilor și crearea de legături strânse între aceștia și branduri.
digital
Consultanță de Marketing

iWords vă oferă servicii de consultanță, atât prin angajații proprii cât și prin colaborarea cu specialiști consacrați.
Fie că aveți nevoie de audit, strategie de brand, strategie de campanie de lansare, stabilirea unei identități grafice sau rezolvarea unor crize de PR, iWords te poate ajuta.

Marketing digital

SEO, SEM, Content Marketing, Influencer Marketing, Campaign Marketing, Data driven marketing, Social Media – Facebook, Instagram, LinkedIn etc., Display advertising…
Sunt foarte multe opțiuni! iWords te ajută să le alegi pe cele mai potrivite pentru afacerea ta și să îți canalizezi resursele inteligent, astfel încât să obții cele mai bune rezultate.

Strategie

iWords este aici pentru tine, fie că ești la început de drum sau business-ul tău este de mult timp pe piață și simți nevoia de un refresh. Povestește-ne despre business, despre tine și găsim împreună cele mai potrivite strategii care să te pună pe hartă.

Comunicare și PR

Ești conștient cât de importantă este comunicare pentru brandul tău, însă vrei ca aceasta să fie ca la carte? Nimic mai simplu! Experiența specialiștilor va veni în ajutorul tău!
Vom comunica exact așa cum îți dorești pentru ca business-ul tău să fie percept așa cum este în viziunea ta, împreună atingem obiectivele setate de tine.

BTL

Campaniile de promovare, de sampling sau serviciile de copywriting și publicitate îți sunt străine? Suntem aici pentru a construi împreună experiențe pe care clienții sau potențialii tăi să nu le uite, ba mai mult care să le amintească mereu că serviciul sau produsul tău este ce au ei nevoie.

Grafică și Animație

Designul Grafic este un proces de creaţie care îmbină tehnologia cu arta pentru a transmite unui public targetat anumite idei, mesaje sau trăiri vizuale. Iwords vă oferă posibilitatae de a crea: re-branding și identitate vizuală, logo-uri, design pentru materiale de promovare etc..
Serviciile de animație sunt ideale pentru a prezenta servicii și produse într-un mod creativ. Iwords vă oferă servicii unice de animație 2D și 3D.